Cinsel İsteksizlik Sorunlarına Homeopatik Yaklaşım!

homeopati

Kardiyoloji ve Homeopati Uzmanı Dr Neslihan Gülmez, homeopatinin cinsel isteksizlik sorunlarının tedavi edilmesinde etkili olduğunu vurgulayarak; bu konuya dair geniş kapsamlı bilgiler verdi. İşte Cinsel isteksizlik sorunlarına homeopatik yaklaşım konusunda merak edilenler!

Cinsellik canlıların bünyelerinde bulunan doğal bir enerjidir. Freud, ısrarla üzerinde durduğu bu enerjiye libido ismini vermektedir. Canlılığın devamlılığının sağlanması açısından oldukça büyük bir öneme sahip olan cinsellik, birtakım problemlerle beraber işlevselliğini yitirebilir. Cinsel isteksizlik de bu sorunlardan bir tanesidir. Cinsel isteksizlik sorunlarına homeopatik yaklaşım ile tedavi uygulamak çoğu zaman faydalı olmaktadır.


Homeopatik Yaklaşım ve Cinsel İsteksizlik Sorunu

Psikolojik patolojiler arasında değerlendirilen cinse isteksizlik önemli bir stres rahatsızlığı olarak değerlendirilebilir. Cinsel kaygıları da beraberinde getiren bu durum, kişileri psikolojik olarak da rahatsız etmektedir. Ciddi bir problem olarak karşımıza çıkan cinsel isteksizlik, homeopatik yaklaşım ile başarılı bir şekilde tedavi edilebilmektedir. Oldukça eskiye dayanan bu tedavi yöntemi tamamen zararsızdır.

Cinsel isteksizlik probleminde kullanılan homeopatik yaklaşım ile birlikte birtakım ilaçlar da kullanılır. Bu sebeple bu tedaviyi uygulayacak olan uzmanın tıp hekimi olmasına dikkat etmeniz gerekmektedir. Aksi halde ayarlanamayan dozajlar ve yanlış tedavi ile ciddi problemlerle karşılaşabilirsiniz. Kişiye özgü oluşturulan ilaçla bu rahatsızlık ortadan kaldırılmaktadır.

Cinsel İşlev Bozukluğu Tedavisinde Homeopatik Yaklaşım

Hastalık yoktur hasta vardır mottosuyla hareket eden homeopatik yaklaşım cinsel işlev bozukluklarını başarılı bir şekilde ortadan kaldırmaktadır. Vücudun kendini olağan bir şekilde iyileştireceğine inanılarak bu doğrultuda tedavi hamlelerinde bulunulmaktadır. Cinsel işlev bozuklukların söz konusu olduğunda cinsel isteksizlik sorunu akla ilk gelen sorun olarak karşımıza çıkmaktadır.

Hastayı bir bütün olarak değerlendiren homeopati, problemin kalıcı olarak ortadan kaldırılmasında önemli bir rol oynar. Cinsel isteksizlik sorunlarına homeopatik yaklaşım ile sizler de yaşadığınız cinsel bozuklukların ortadan kaldırılmasına imkan tanıyabilirsiniz. Böylece sağlıklı bir cinsel birliktelik yaşamak konusunda önemli kazanımlara da sahip olursunuz!

Kaynak : https://neslihangulmez.com/

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Kürtaj Sağlık ve Güvenlik Kontrol Listesi

Kalça Protezi Ameliyatı Nedir ve Ne Zaman Önerilir?

Genital Bölge Beyazlatma