Kadınlarda Cinsel İsteksizlik Sorunları Nasıl Ortaya Çıkar

Kadınlarda Cinsel İsteksizlik nedenleri


Yazımızın üst paragrafında belirlediğimiz sebepler ve sonrasında kadında cinsel doyumsuzluklarda ortaya çıkan sinirlilik, gibi bu ve bunun benzeri davranışların çoğunun altında, cinsel arzusuzluk problemleri yatar. Kadında cinsel ilgi bulunmadığı olmadığı için cinsellikten tamamıyla uzaklaşmasıdır.


Kadınlarda Cinsel İsteksizlik Sorunları Neden Oluşur?



Kadınlarda Cinsel İsteksizlik Kadının cinsel yönden yeterince istekli olmamasıdır Sorunları nedenlerinin doğru bir şekilde belirlenmesi, son derece titiz bir konudur. Kadının cinsel isteksizlik durumu incelendiğinde, aşağıdaki soruların tam olarak kadına sorulması gerekir. Hastadan alınan bu bilgiler ışığında bir tedavi planı hazırlanmalıdır.


 Günümüzde hala kendi vücudunun zevk noktalarını keşfedememiş cinsellikten kaçan ve Partnerine bunu anlatamamış pek birçok bayan vardır. Ön sevişme olmaksızın ya da ön sevişmeyi yarıda bırakıp cinsel ilişkiye başlanması, kadının erotik sisteminde adeta bir şok etkisi yaratır. Bu da kadının erotik sisteminde zaman geçtikçe zarara yol açar. Kadının içindeki cinsel arzu istek yani cinsel istek seviyesi düşer.

*  Orgazm problemi mevcut var mı?
*Hangi koşullarda daha kolay basit orgazm olabiliyor.
* Masturbayon yaptığında orgazm olmakta mı?
* Bunun gibi durumlarda ne gibi pozisyonlarda cinsel yönden uyarılıyor?
* Eşinden başkasıyla cinsel beraberlik yaşadı mı? Yaşadıysa orgazm olmuş mu?
* Kadın cinsel fanteziler erotik film yahut kitap okuduğunda tahrik oluyor mu? 
* Cinsel yönden uyarıma anında ve cinsel birleşme esnasında} verdiği reaksiyonlar nelerdir?
Yukarıda açıkladığımız koşulların herhangi birinde tahrik oluyor ve orgazma oluyorsa, o kadında orgazm olabilme sorunu yoktur.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Kürtaj Sağlık ve Güvenlik Kontrol Listesi

Kalça Protezi Ameliyatı Nedir ve Ne Zaman Önerilir?

Kızlık Zarı